Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen

Nieuwsbrief 20 juli 2017

Wonderschoon West-Vlaanderen

West-Vlaanderen is een ontzettend mooie fietsprovincie en ligt als enige Belgische provincie aan de Noordzee. De natuur is hier ontzettend afwisselend. Bij de ene route fiets je door prachtige polders en bij de andere route kom je door het West-Vlaams Heuvelland. Een greep uit ons aanbod:

Houden van het Houtland
De geschiedenis van het Houtland leest als een sprookje. Ridders, handelaren en monniken gaven dit gebied kleur. Dit gebied straalt één en al historie uit, maar aan natuur is ook zeker geen gebrek! De Vlaamse keukens onderweg zorgen voor smakelijke tussenstops bij Roodhof-Landelijk Hotel, Cafetaria Kiboe, Het Oosthof en Sint-Andriesabdij Zevenkerken Bistro.

Klik hier voor meer informatie.Ingetogen langs de Ieperboog
Het glooiende landschap rondom de Ieper is de perfecte fietsbestemming. Waar het nu rustig en natuurrijk is, was het tijdens de Eerste Wereldoorlog het domein van oorlogsgeweld. Trap mee en maak op gepaste wijze kennis met het ingrijpende erfgoed. Geniet van de heerlijke gerechten geserveerd door Kaasdaele Moorslede, The Corner, ’t Oud Gemeentehuis Poelkapelle, Flanders Fields Museum Café en Kaffee & Feestzaal Spoorlijn 64.

Klik hier voor meer informatie.


Wandel jij mee met de Nijmeegse Vierdaagse?

Er wandelen weer tienduizenden mensen de Nijmeegse Vierdaagse en wij willen ze ontzettend veel succes en plezier toewensen! Wandel jij zelf ook mee? Of ben je juist diegene die anderen gaat aanmoedigen? Wij vinden het in ieder geval ontzettend knap van de mensen die hier aan meedoen en vier dagen lang hun eigen grenzen weer ontdekken en overgaan.

Vind jij de Nijmeegse Vierdaagse toch iets te veel van het goede? Dan kan er altijd nog een dagje Gehapt en Gestapt worden. We bieden zowel korte als lange routes aan en overal kan er onderweg heerlijk gesmuld worden! Bekijk onze routes en wie weet ga jij op vakantie-voor-één-dag in binnen- óf buitenland!

Fiets, wandel, fotografeer en win

Ga jij binnenkort Happen en Trappen of Happen en Stappen? Vergeet niet je camera mee te nemen! Je maakt namelijk kans op een Happen en Trappen of Happen en Stappen cadeaubon wanneer jij het ultieme moment vastlegt en deze foto op één van onze Facebookpagina’s plaatst of per e-mail toestuurt.

Denk aan leuke, grappige, gekke, smakelijke of unieke momenten die jij voor eeuwig wil vastleggen en met ons wil delen op de Happen en Trappen of Happen en Stappen Facebookpagina.

Twitter Facebook
Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.