Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen

Nieuwsbrief 27 juni 2017

Enthousiaste route ontwikkelaars gezocht

Wij willen graag meer Happen en Trappen routes aanbieden in België en hebben daar jouw hulp bij nodig! Wij zoeken iemand die:
  • Leuke restaurants in België weet te vinden (elke route heeft 5 restaurants nodig)
  • Restaurants weet te enthousiasmeren om mee te doen met Happen en Trappen
  • Graag een leuk extraatje wil verdienen (minimaal €1000,- per route!)
Ben of ken jij iemand die hier geschikt voor is? Stuur een e-mail naar info@happenentrappen.nl. Geef in deze e-mail aan in welke regio je een route zou kunnen en willen ontwikkelen en wij sturen je alle informatie toe.


Fotografeer en win!

De fotowedstrijd is terug van weggeweest! Dit jaar nodigen wij alle fietsers en wandelaars weer uit om hun mooiste, grappigste, leukste, origineelste foto te delen op onze Facebookpagina. Neem je camera mee tijdens een dagje Happen en Trappen of Happen en Stappen en leef je uit!

Tot 31 augustus 2017 kunnen de foto’s op onze tijdlijn worden geplaatst. De drie winnende foto’s worden beloond met een cadeaubon van Happen en Trappen of Happen en Stappen.

Meedoen? Plaats je foto direct op de tijdlijn van de Happen en Trappen of Happen en Stappen Facebookpagina.

Trap mee door één van de twintig Nationale Landschappen

Wij hebben meerdere routes door de Nationale Landschappen van Nederland. Benieuwd welke? Lees snel verder voor een greep uit het aanbod van routes.

De Hoeksche Waard
Je fietst langs kronkelende beekjes, bijzondere boerderijen en prachtige panorama’s terwijl je op het terras kan genieten van heerlijke gerechten bij De Koningshoeve, Tapperij Nr. 32, het Plein en Paviljoen de Oude Tol.

Wil je oer-Hollands genieten? Klik hier voor meer informatie.

De Drentsche Aa
Het landschap toont zich hier in vele gedaanten en je fietst regelmatig over kleine heuvels. De archeologische sporen zijn nog niet allemaal uitgewist en mengen zich mooi in de natuur. Wordt culinair verwend door Paviljoen Breeland, Restaurant de Wiemel, Café Restaurant Halfweg, Café Restaurant Gerrie en De Koningsherberg.

Ben jij klaar voor een afwisselende route? Klik hier voor meer informatie.

Stelling van Amsterdam
Aangelegd uit militaire motieven, maar ontwikkeld tot een prachtige bestemming met een open en uitnodigend karakter. Voel je welkom en boek deze uitdagende tocht die stopt bij Alp de Veenen Hotel, Brasserie Cafe Oevers, Restaurant Stroop en Grand Cafe ’t Oude Dorp.

Klaar voor een mooie uitdaging? Klik hier voor meer informatie.


Twitter Facebook
Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.