Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen

Nieuwsbrief 30 mei 2017

NIEUW: Genieten rondom Garderen

Op de Veluwe kun je genieten van een enorme diversiteit. Het is een bosrijke oase, maar je vindt er ook vlaktes met stuifzand, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes en kabbelende beekjes. Niet alleen mensen, maar ook dieren vinden het hier goed vertoeven. Met deze nieuwe Happen en Trappen route is de kans groot dat jij een hertje of wild zwijn spot!

Onderweg maak je culinaire tussenstops bij Fietscafé de Veluwe Specialist (koffie met gebak), Hotel Oranjeoord (voorgerecht), Viersprong Uddel (soep), Gasterij Zondag (hoofdgerecht) en IJssalon IJstijd (dessert).

Klik hier voor meer informatie over de route ‘Genieten rondom Garderen’.

Wandel jij mee door de Wandelgemeente van 2017?

Leusden is onlangs bekroond tot Nederlandse Wandelgemeente van 2017. Na de publieksstemming was de uitslag al vrij duidelijk, maar uiteindelijk hakte de vakjury van wandelkrant “Te Voet” de knoop door. Vrijwilligers hebben hier hard voor gewerkt en dit heeft zijn vruchten afgeworpen.

Wij hebben twee Happen en Stappen routes in (de omgeving van) Leusden die je laten genieten van al het moois dat Leusden te bieden heeft. Al je zintuigen worden geprikkeld tijdens het wandelen, maar ook gedurende de tussenstops bij de restaurants.

Kies nu welke route het beste bij jou past:
Klik hier voor ‘Het familiegevoel van Leusden’
Klik hier voor ‘Smullen in landelijk Leusden’

Plezierig Pinksteren

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor Pinksteren? Of ga je een lang weekend weg? Happen en Trappen en/of Happen en Stappen bieden de perfecte mogelijkheid om een heerlijk dagje weg te gaan in Nederland of België. Je kunt tot één dag van te voren tot 17.30 uur ’s avonds een route boeken via de website. De restaurants worden door ons op de hoogte gebracht van de reservering. Maar hoe ziet een dagje Happen en Trappen of Happen en Stappen er ook alweer uit?

Happen en Trappen
Bij Happen en Trappen start je de dag met een heerlijk kopje koffie met gebak. Vervolgens stap je op de fiets en zet je de pedalen aan het werk. Je geniet van een prachtige fietsroute waarbij je onderweg stopt bij verschillende restaurants waar je geniet van een voorgerecht, een soepje, een hoofdgerecht en een dessert. Aan het einde van de dag kom je altijd weer terug bij het startpunt van de route.
Happen en Stappen
Een dagje Happen en Stappen begint ook met een heerlijk kopje koffie met gebak bij het eerste restaurant. Vanuit dit startpunt begint de prachtige wandelroute naar het tweede restaurant waar je stopt voor een smakelijk soepje. Vervolgens trek je de wandelschoenen weer aan en wandel je terug naar het startpunt, waar je de dag afsluit met een lekker lunchgerecht (bij het ochtendarrangement) of een heerlijk hoofdgerecht (bij een middagarrangement). Bij Happen en Stappen bepaal je zelf het eerste restaurant waar je de dag wilt starten en heb je de keuze uit een ochtend- of middagarrangement.
Benieuwd naar onze routes? Neem dan snel een kijkje op de websites van Happen en Trappen en Happen en Stappen.

Twitter Facebook
Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.