Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen

Nieuwsbrief september 2016

Niet één, maar 12 nieuwe gezichten van Happen en Trappen 2017!

We zijn overspoeld met leuke, originele, mooie en bijzondere foto’s op Facebook, maar ook per e-mail werden er veel foto’s ingestuurd. Door al die inzendingen konden wij onmogelijk een keuze maken voor ‘1 gezicht’. Om die reden hebben wij gekozen voor maar liefst ’12 gezichten’!

Gewonnen?
Vanaf januari 2017 is er iedere maand een nieuw gezicht van Happen en Trappen! Bent u één van de gezichten? Dan wordt u:
  • Een maand lang hét gezicht van Happen en Trappen! Uw foto wordt op de startpagina van de website getoond.
  • In het zonnetje gezet in onze nieuwsbrief.
  • Vermeld op onze Facebookpagina.
Bekendmaking 12 Happen en Trappen gezichten op Facebook!
Benieuwd of u één van de gezichten van Happen en Trappen 2017 bent? Houdt dan onze Facebookpagina goed in de gaten. Hier worden binnenkort de 12 geselecteerde foto’s geplaatst en de foto die voor 30 oktober de meeste likes heeft, wint 2 Happen en Trappen cadeaubonnen! Daarnaast worden de geselecteerde foto’s ook in de volgende nieuwsbrief van Happen en Trappen getoond.

Uiteraard vinden wij het erg leuk wanneer u de foto’s blijft delen op onze Facebookpagina!


Ontdek de veelzijdigheid van Utrecht

Een prachtige en veelzijdige mix met verschillende landschappen, natuur en prachtige steden, dat is Utrecht! Met de routes van Happen en Stappen of Happen en Trappen ontdekt u plekjes waar u nog nooit bent geweest.

Wilt u Utrecht ontdekken? Wandel dan mee door het lieflijke Leusden of laveer langs de Lange Linschoten. Beleef de historie van de Gouden Eeuw Driehoek tijdens het fietsen of geniet langs de Grebbelinie. De verschillende tussenstops op alle routes verrassen u met heerlijke gerechten en verwelkomen u met open armen in deze prachtige provincie.

Bekijk nu het overzicht van alle Happen en Stappen of Happen en Trappen routes in Utrecht.

Ga terug in de tijd tijdens een bezoek aan één van de drie kastelen

Wilt u ook eens terug gaan in de tijd van stoere ridders en schone jonkvrouwen? Dat kan nu bij onderstaande bijzondere ThemaHappen routes in combinatie met de Gelderse kastelen! Vroeger zorgden de slotgrachten ervoor dat mensen niet binnen konden komen, maar nu staan de deuren van deze kastelen voor u open.

Kasteel & Park Rosendael
Dit kasteel en het park behoren tot de Top 100 van de Rijksdienst voor Monumentenzorg. Het laatmiddeleeuwse kasteel is erg indrukwekkend en het bijbehorende park is een lust voor het oog. Maak nu kennis met Rozendaal, de gastvrije restaurants en dit prachtige kasteel.Kasteel Hernen
Deze route is zeer geschikt voor gezinnen en/of groepen met kinderen. U start de dag met een heerlijke kop koffie of ranja (kinderen) met gebak. Vervolgens brengt u een bezoek aan Kasteel Hernen en kunt u een rondleiding volgen met als gids een pratende lantaarn. U sluit de dag af met een heerlijke pannenkoek. Ontdek nu dit prachtige laatmiddeleeuws kasteel en al zijn schatten!Kasteel Cannenburch
Het middeleeuwse Kasteel Cannenburch ligt in een prachtig oud parkbos met weilanden en vijvers. Tijdens uw bezoek krijgt u onder leiding van een gids een rondleiding door het kasteel en het bijbehorende park. Smakelijke gerechten, een mooie fietsroute en een bezoek aan dit prachtige kasteel en bijbehorende landgoed zorgen voor een heerlijk dagje uit!


Twitter Facebook
Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.