Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen

Nieuwsbrief 30 september 2016

Happers en Trappers in het zonnetje

Aart en Tineke zijn in 2012 in aanraking gekomen met Happen en Trappen, waarbij ze de eerste keer met 10 personen de route ‘Trappen door bos, duin en strand’ hebben gefietst. Zij vonden dit zo leuk dat ze samen met een zus en zwager dat jaar nog 5 andere routes van Happen en Trappen hebben gefietst! Ieder jaar proberen zij ook met de familie een route te fietsen en inmiddels hebben Aart en Tineke maar liefst 55 Happen en Trappen routes gefietst, waarvan sommige meerdere keren.

De meeste routes die zij gefietst hebben bevinden zich in Gelderland. De routes die er echt uit sprongen waren: Tijd voor de Veluwe, In het spoor van de Turfstekers, Lekker loom aan de Veluwezoom en de Geulheuvelroute.

Wat Happen en Trappen zo leuk maakt volgens Aart en Tineke? Op de dag zelf hoef je jezelf nergens zorgen over te maken en alles staat bij aankomst in de restaurants klaar. De restaurants zijn hartelijk en gastvrij en de fietsroutes erg mooi!

‘Wanneer je ’s avonds weer thuis komt, lijkt het net alsof je op vakantie bent geweest’ – Aart en Tineke.


‘De herfst heeft kleuren die de zomer niet kent’
Jean François Saint-Lambert

De herfst is weer begonnen en dat blijft niet lang onopgemerkt. De kleuren om ons heen veranderen en dit prachtige kleurenschouwspel is op veel van de Happen en Trappen en Happen en Stappen routes te aanschouwen. De combinatie van natuurschoon, heerlijk opwarmen bij de gastvrije restaurants en genieten van lekkere gerechten, zorgt voor een leuk dagje uit.

Onverwachts slecht(er) weer? Geen probleem! U kunt altijd tot één dag van tevoren tot 17.30 uur ’s avonds uw boeking wijzigen of (tijdelijk) annuleren.

Maak kennis met de 12 nieuwe gezichten van Happen en Trappen 2017!

Vanaf januari 2017 is er iedere maand een nieuw gezicht van Happen en Trappen! Alle winnaars worden:
  • Een maand lang hét gezicht van Happen en Trappen op de website. De foto wordt namelijk getoond op de startpagina van de website!
  • In het zonnetje gezet in onze nieuwsbrief
  • Vermeld op onze Facebookpagina
Alle foto’s staan ook op onze Facebookpagina. Tot 31 oktober 2016 kunt u stemmen op de leukste foto. De foto met de meeste likes wint ook nog eens twee Happen en Trappen cadeaubonnen. Het is een spannende strijd en op dit moment staan Tom en Ilse (op de tandem) aan kop met maar liefst 168 likes! Zij worden gevolgd door de familie van Miranda Kerkhof (rechts onderin) met 136 likes! Heeft u al één van de foto’s uit het foto album geliked?


Stap mee door Episch Enschede!

Stap mee door één van de mooiste delen van Twente, waar het perfect vertoeven is gedurende een dagje uit. Verwissel de bruisende stad voor de rustige natuur en geniet van gerechten bij de Forelderij en Resort Bad Boekelo. Ontdek gedurende de dag de geschiedenis van Enschede, de stad die in de vroege middeleeuwen als agrarische nederzetting ontstond en uitgroeide tot een belangrijke textielstad.

Boek deze route nu en ontdek Episch Enschede!

Twitter Facebook
Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.