Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen

Nieuwsbrief augustus 2016

Fotowedstrijd Happen en Trappen

Wij zijn op zoek naar een foto welke het nieuwe gezicht van Happen en Trappen in 2017 wordt. Wat houdt dit in? Wat houdt dit in? U maakt een foto van bijv. een fiets in een mooie omgeving, van uzelf of andere Happers en Trappers op de fiets en stuurt deze per e-mail naar info@happenentrappen.nl of plaatst de foto op onze Facebookpagina.

De winnaar ontvangt 2 cadeaubonnen van Happen en Trappen. De foto zal te zien zijn op www.happenentrappen.nl en eventuele andere promotionele uitingen zoals flyers, social media en onze nieuwsbrief.

De fotowedstrijd duurt nog tot en met 31 augustus 2016, dus wees er snel bij!


Onvoorwaardelijk genieten in Overijssel

Een mix van ruimte met natuur, vrijheid en gezellige dorpen of steden, dat is Overijssel! Deze provincie in het oosten van Nederland blijft u verrassen. Met de routes van Happen en Stappen of Happen en Trappen ontdekt u plekjes waar u nog nooit bent geweest.

Fiets of wandel bijvoorbeeld door karakteristiek Giethoorn, geniet van prachtige natuurgebieden en/of bezichtig historische kastelen. Geniet daarnaast van de tussenstops waarbij u zich laat verrassen door de heerlijke gerechten die zijn klaargemaakt door de aangesloten, gastvrije restaurants in Overijssel.

Bekijk nu het overzicht van alle Happen en Stappen of Happen en Trappen routes in Overijssel.

Happers en Trappers in het zonnetje!

Fer en Monique van Huis hebben Happen en Trappen een jaar geleden ontdekt en hebben inmiddels al 6 routes gefietst (en nummer 7 is alweer geboekt)! Vol lof vertellen zij over alle Happen en Trappen routes, maar de mooiste route die zij tot nu toe hebben gefietst is Ervaar het Waterreijk (start in Giethoorn). Het mooie aan deze route vinden zij alle kleine paadjes, bruggetjes en het vele water.

‘Het leuke aan Happen en Trappen is natuurlijk het fietsen van restaurant naar restaurant en genieten van het heerlijke eten. Bovendien zijn de fietsroutes zeer gevarieerd en kom je op plekken waar je anders zo voorbij zou fietsen’ – Fer en Monique.

Uw ervaringen ook delen met onze nieuwsbrief lezers? Stuur dan een enthousiaste mail naar info@happenentrappen.nl of info@happenenstappen.nl en wie weet staat uw verhaal in de volgende nieuwsbrief.

ThemaHappen: welk thema kiest u?

ThemaHappen routes zijn culinaire fietsroutes waarbij u kunt kiezen uit de thema’s: sport, cultuur, recreatie en verantwoord. Veel van de ThemaHappen routes worden gecombineerd met een leuke of interessante activiteit.

Sport: Wissel heerlijke gerechten af met een culinaire fietstocht en leer tussendoor ook nog eens golfen. Wordt u de nieuwe Tiger Woods?

Cultuur: Ontdek één van de drie kastelen in Gelderland, treed in de sporen van Vincent van Gogh of bezoek één van de drie musea die bij de Gouden Eeuw Driehoek horen en geniet tussendoor van heerlijke gerechten en een mooie fietstocht.

Recreatie: Bezoek een bierbrouwerij, aanschouw de pracht van de Kasteeltuinen of de Strabrechtse Heide, ontsnap uit een heuse Escape Room of ontdek de Limburgse Steenkolenmijn of het Mergelrijk in Valkenburg. Uiteraard wordt u onderweg verwend door de gastvrije restaurants.

Verantwoord: Wilt u lekker eten, maar toch verantwoord? Kies dan voor deze route in de Brabantse Kempen en laat u verrassen door de heerlijke gerechten waarbij de richtlijnen van het Voedingscentrum in acht zijn genomen. Bovendien ontdekt u bij deze route de kleurrijke Kempen. Geen behoefte aan verantwoord? Geen nood! De restaurants zullen u een keuze aanbieden.


Twitter Facebook
Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.