Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen

Nieuwsbrief 20 juli 2016

Fotowedstrijd Happen en Trappen

Wij zijn op zoek naar een foto welke het nieuwe gezicht van Happen en Trappen in 2017 wordt. Wat houdt dit in? U maakt een foto van bijv. een fiets in een mooie omgeving, of van uzelf of andere Happers en Trappers op de fiets en stuurt deze per e-mail naar info@happenentrappen.nl of plaatst de foto op onze Facebookpagina.

De fotowedstrijd duurt t/m 31 augustus 2016. De winnaar ontvangt 2 cadeaubonnen van Happen en Trappen. De foto zal te zien zijn op www.happenentrappen.nl en eventuele andere promotionele uitingen zoals flyers, social media en onze nieuwsbrief.


Op naar het noorden van Nederland!

Het noorden van Nederland met Friesland, Groningen en Drenthe heeft veel te bieden. Fiets langs polders, door weilanden, maar passeer ook hunebedden en fiets door briljante bosgebieden. Ondertussen geniet u van heerlijke gerechten bij verschillende restaurants en kunt u lekker genieten van het zonnetje.

Heeft u al veel routes gefietst in deze provincies? Kijk dan toch nog eens op onze website. Routes worden namelijk wel eens aangepast en er komen zo nu en dan ook nieuwe routes bij.

Nieuwsgierig? Klik hier voor de routes in Drenthe, Groningen of Friesland.

Banjeren door België

Wilt u de mooiste plekjes van België ontdekken en kennis maken met de leukste restaurants? Ontdek dan onze Happen en Stappen routes in dit gastvrije en bourgondische land.

In verschillende provincies van België kunt u al Happen en Stappen, denk daarbij bijvoorbeeld aan de provincie Antwerpen waar u kunt starten in Mechelen of Boom en u kennis maakt met de historie van deze streken. Wilt u juist wat meer door de natuur wandelen? Stap dan mee met onze routes in Belgisch-Limburg.

Een VIP behandeling in België

Rudy Goossens had gekozen voor de Happen en Trappen route ‘Tussen Donk en Dender’. Dit bleek een ontzettend goede keuze te zijn aangezien zij een echte VIP behandeling kregen. Overal werden zij verwacht en werden ze behandeld als VIP’s.

‘De route was zeer mooi met mooi gekozen wegen. De aanduiding was zeer duidelijk en in de omgeving was het echt genieten. Een aanrader!’ – Rudy Goossens.

Wilt u zelf meemaken hoe het voelt om een dag in het zonnetje gezet te worden? Klik dan hier!

Twitter Facebook
Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.