Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen

Nieuwsbrief 22 december 2015

Een mooie afsluiting van 2015

Het einde van 2015 is weer in zicht. Ook dit jaar mochten wij een recordaantal fietsers (ruim 52.000!) verwelkomen op de routes van Happen en Trappen. Daarnaast hebben we ook vele wandelaars mogen ontvangen voor ons nieuwe Happen en Stappen concept.

We willen iedereen dan ook bedanken voor de vele boekingen en enthousiaste reacties! Hopelijk wordt 2016 weer een geweldig jaar en gaat u gezellig op de fiets of met de benenwagen nog meer mooie plekjes in Nederland en België ontdekken.

Proost op het nieuwe jaar

In 2016 zal het aantal routes van Happen en Stappen minimaal worden verdubbeld waardoor u van nog meer unieke plekken in Nederland en België kunt genieten.

Daarnaast zullen de Happen en Trappen routes nog verder worden geoptimaliseerd. Wij streven er naar om u langs de mooiste plekjes te laten fietsen, terwijl u tussendoor heerlijke gerechten krijgt geserveerd.

De prijs van een Happen en Trappen arrangement zal vanaf 1 januari 2016 € 39,95 bedragen. De prijs voor een cadeaubon blijft ongewijzigd. Boekingen welke al geplaatst zijn voor volgend jaar blijven geldig.

Namens het team van Happen en Trappen / Happen en Stappen wensen wij iedereen hele fijne feestdagen toe en veel geluk en gezondheid voor 2016!


Twitter Facebook
Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.