Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen

Nieuwsbrief 23 september 2015

In de spotlight: ‘Een ervaren Happen en Trappen-fan’


Wim Willems (63 jaar) hoorde via-via over Happen en Trappen. Hij bezocht vervolgens de website en besloot op pad te gaan. Inmiddels heeft hij al vijf routes gefietst. Wim fietst altijd met vrienden, die aan het einde van de dag steeds aangeven dat ze dit vaker willen gaan doen. Zelfs toen het bijna de hele dag regende, was de conclusie na afloop positief: erg leuk om te doen, maar wel fijner met mooi weer.

"Het leukste vinden wij de mooie, duidelijke routes met regelmatig gezellige terrasjes. Een geweldige, plezierige en gezonde tijdbesteding" – Wim Willems.

"De herfst heeft kleuren die de zomer niet kent"
- Jean François Saint-Lambert

De herfst is weer begonnen en dat blijft uiteraard niet onopgemerkt. De prachtige kleuren zorgen tijdens dit seizoen voor een mooi schouwspel op de routes van Happen en Trappen en Happen en Stappen. De combinatie van natuurschoon, heerlijk opwarmen en genieten van lekkere gerechten zorgt voor een leuk dagje uit.

Kijk voor een leuk herfstuitstapje op www.happenentrappen.nl of www.happenenstappen.nl.

Uitwaaien in de duinen


Wilde paarden en Schotse hooglanders voelen zich helemaal thuis in het prachtige duinreservaat tussen Egmond en Castricum. Flora en fauna voeren hier de boventoon, terwijl de ruisende zee en ruige duinen voor een spectaculair panorama zorgen. Bij de restaurants kunt u genieten van een kopje koffie en gebak, een heerlijk soepje en een luxe broodje of hoofdgerecht.

Deze route is in alle seizoenen de moeite waard, dus ga mee op avontuur tussen hooglanders en ruige duinen.

Het Land Van...

Op 26 september om 09.30 uur en op 27 september om 11.00 uur zal Happen en Stappen te zien zijn op RTL4 bij het programma: Het Land Van...

Mis het niet en geniet van een mooie impressie van onze Happen en Stappen-routes!

Twitter Facebook
Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.