Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen

Nieuwsbrief 20 juli 2015

Fotowedstrijd: deel en win!

Wegens succes herhaald: de fotowedstrijd! Ook dit jaar worden alle fietsers en wandelaars uitgenodigd om hun mooiste moment te delen op onze Facebookpagina. Kruip in de camera en maak een leuke, gekke, mooie of originele foto tijdens een dagje Happen en Trappen of Happen en Stappen. Tot 31 augustus 2015 kunnen de foto’s op onze tijdlijn geplaatst worden. De mooiste 3 foto’s worden beloond met een cadeaubon van Happen en Trappen of Happen en Stappen. Meedoen?
Plaats je foto direct op onze tijdlijn!


Geniet van de vakantie

Afgelopen weekend heeft ook de laatste regio in Nederland vakantie gekregen. Wij wensen iedereen in België en Nederland een fijne vakantie toe. Wilt u een leuk dagje uit plannen met het gezin, familie, vrienden of collega’s? Denk dan eens aan Happen en Trappen of Happen en Stappen. Heerlijk genieten van een mooie fietstocht en lekker eten, oftewel de perfecte vakantiedag.

Ontdek al onze routes op www.happenentrappen.nl en www.happenenstappen.nl.


Van noord naar zuid

In de komende nieuwsbrieven vertellen wij u meer over de verschillende regio’s van Nederland en België. We starten in het noorden en gaan elke nieuwsbrief een stapje zuidelijker.

Van hunebedden tot de polder en van duin en strand tot authentieke dorpjes. Het noorden van Nederland is veelzijdig en zorgt voor een optimale dag Happen en Trappen of Happen en Stappen.

Evaluaties

Dankzij de evaluaties kunnen wij onze routes blijven verbeteren. Wij willen alle fietsers en wandelaars bedanken voor het invullen van onze evaluatieformulieren!

In 2014 scoorden de Happen en Trappen-routes in het noorden (Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Holland) een 7,3 en nu staan we op een mooi gemiddelde van 8,1.

De top 3 best beoordeelde routes in het noorden zijn:
1. Peddelen in de polder
2. Trappen door bos, duin en strand
3. Liefde in Geopark de Hondsrug

Bij Happen en Stappen is de gemiddelde score voor de routes in het noorden (Drenthe en Noord-Holland) een 7,7.

De top 3 best beoordeelde routes in het noorden zijn:
1. Op avontuur tussen hooglanders en ruige duinen
2. Dwalen door Drenthe
3. Happen in de Haringstad


Vergeet uw camera niet!

Vergeet niet uw camera mee te nemen wanneer u gaat Happen en Trappen of Happen en Stappen. U bent namelijk één foto verwijderd van het winnen van een cadeaubon!

Leg uw ultieme moment Happen en Trappen of Happen en Stappen vast en plaats uw foto op onze tijdlijn.

Twitter Facebook
Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.