Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen

Nieuwsbrief 16 juni 2015

Het lekkerste vaderdagcadeau

Aankomende zondag is het weer tijd om vader te verwennen. Nog geen idee waarmee? Dan hebben wij het lekkerste vaderdagcadeau! Met de cadeaubonnen van Happen en Trappen of Happen en Stappen wordt vader op originele wijze verrast. Een cadeaubon staat garant voor een dagje sportief genieten in de natuur, gecombineerd met heerlijke gerechten. Natuurlijk kan vader zelf bepalen welke route er wanneer gefietst wordt.

Cadeaubonnen bestel je eenvoudig en snel via: www.happenentrappen.nl/cadeaubon of www.happenenstappen.nl/cadeaubon.

Zonnige start van de zomer

De zomer staat weer voor de deur. Bij de zomer denkt u vast aan een lekker zonnetje, heerlijk buiten zijn en genieten op een terrasje. Wilt u dit alles beleven in één dag? Dat kan bij zowel Happen en Trappen als Happen en Stappen! Op de fiets of te voet: combineer sportief en smakelijk op de mooiste plekjes van Nederland en België. Gezellig met z’n tweeën, met familie of met vrienden: zowel Happen en Trappen als Happen en Stappen is altijd vakantie-in-één-dag.

Ontdek al onze routes op www.happenentrappen.nl en www.happenenstappen.nl.

ThemaHappen in een "nieuw jasje"

ThemaHappen is een activiteit binnen Happen en Trappen. Bij ThemaHappen worden culinaire fietsroutes gekoppeld aan een specifiek thema: Sport, Cultuur, Recreatie of Verantwoord. Zo is het mogelijk om fietsen te combineren met een golfclinic, de Bavaria Biertour of een bezoek aan het Vincentre in Nuenen. Of kies voor ‘Onbekommerd genieten in de Brabantse Kempen’. De pagina van het ThemaHappen is geheel vernieuwd! Nieuwsgierig? Ontdek ThemaHappen.

Twitter Facebook
Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.