Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.

Happen en Trappen

Aftrap seizoen 2014

Volgens het KNMI was de afgelopen winter een van de zachtste van de afgelopen 300 jaar. En dat zagen we terug op onze routes, want inmiddels hebben we de eerste fietsers al mogen verwelkomen. Komend weekend gaat het seizoen officieel van start. We zijn er klaar voor!


140 routes

Samen met ruim 600 horecapartners heeft Happen en Trappen alle voorbereidingen getroffen om ook komend seizoen de bezoeker smakelijk te verrassen. In het seizoen 2014 is er nog meer keuzevrijheid, want het aanbod is vergroot tot maar liefst 140 routes in Nederland en België. Er is nog zoveel te ontdekken...


Nieuw filmpje

Wie alvast in de stemming wil komen, doet er goed aan www.happenentrappen.nl te bezoeken. Vanaf april staat daar een nieuw filmpje online. Met een druk op de knop fietst Happen en Trappen de huiskamer binnen.


Gratis app

Happen en Trappen draait om genieten. Genieten van smakelijke hapjes maar ook genieten van de omgeving. Om aan dat laatste een extra impuls te geven, is de Happen en Trappen app ontwikkeld. Deze zit boordevol tips, leuke weetjes en achtergrondinformatie. Download vanaf april de app gratis en haal alles uit uw smakelijke fietstocht.

Beleef Plus Nijmegen

Van donderdag 10 t/m zaterdag 12 april zal Happen en Trappen present zijn op Beleef Plus Nijmegen, hét evenement voor de 50-plusser. Tijdens deze kleinschalige beurs worden er volop acties, workshops en demonstraties georganiseerd. Omdat beleving daarbij centraal staat, sluit Happen en Trappen daar graag bij aan. Beleef Plus Nijmegen wordt georganiseerd in het Triavium, Van Rosenburgweg 2 in Nijmegen. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer weten? www.beleefplus.nl.


Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? De Happen en Trappen-cadeaubon staat garant voor een unieke belevenis. De ontvanger mag zelf een route naar een wens uitzoeken. Met 140 routes is een nieuwe ervaring altijd dichtbij...


Twitter Facebook
Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.